Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

RK Pobednik Mozzart odneo svih 5 bodova

Datum: 03.11.2014 | Kategorija : Vesti

dddd

BRK Crvena zvezda je poklela, naši momci predvođeni kapitenom Ivanom Pirkovićem naneli su prvi poraz momcima sa Ade, od kada nose crveno-bele dresove. U jednoj uzbudljivoj i veoma kvalitetnoj utakmici uspeli su da i pored zaostatka na poluvremenu smognu snage i odnesu kući svih pet bodova, jer su uspeli da postignu četiri eseja. Krajnji rezultat možda jeste malo ubedljiv, ali on  u svakom slučaju nije nezaslužen.

Imali su gosti veći posed lopte tokom celog meča, strpljivo gradeći šansu za postizanje poena, čak i kad rezultat nije bio u njihovu korist. Ipak domaći su imali izvrsnu odbranu, čitajući sve napade gostiju, pogotovo u prvom poluvremenu . Agresivnom i požrtvovanom odbranom često su uspevali da dođu do lopte koje su brzim akcijama prenosili na polovinu protivnika. Dobrim ofanzivnm šutevima “desetke” Andrije Jankovića, alfe i omega crveno-belih domaći su dolazili na korak od eseja, ali im je samo dva puta pošlo za rukom da esej i postignu. Učinili su to najbrži u timu sa Ade, Nikola Arsić (25. minut) i Aleksandar Nedeljković (28. minut).Ovaj drugi je uspeo da upiše i jedan uspešno izveden kazneni udarac na početku utakmice.  Škrpalo je malo u tim trenutcima u zadnjoj liniji odbrane, ali se pred sam kraj poluvremena i taj segment igre konsolidovao. Strpljivim građenjem igre Pobednik  je dolazio da 22 metra protivnika, kada je često samo malo sportske sreće i prisebnosti nedostajalo da se postigne esej. Ipak to se čekalo do samog kraja prvog dela. Mada da sve to ne bude uzalud postarao se, sve sigurniji, Babić Uroš koji je bio uspešan iz jedne kazne u 18. minutu. Ipak da  se na poluvreme ne bi otišlo bez eseja postarao se pred sam kraj Nikola Kostadinović koji se ponajbolje snašao u jednoj dobroj kolektivnoj akciji skrama uz levu aut liniju.    

ddddddddddddd

Na poluvremenu je izvršena jedna zamena, umesto  Milana Milićevića u igru je ušao igrač treće linije Marko Ristić što je dovelo do izvesnih formacijskih promena jer je u liniju otišao Vladimir Radulović. Na žalost nije se igralo dugo, svega šest minuta, kada  je “morala” da se izvrši druga izmena. Neugodan pad Vlade Radeke nije se dobro završio po njega jer je osetio bol u kolenu. Morao je da napusti igru , a umesto njega ušao je Mirko Ranković. Ovo je takođe značilo malu rotaciju jer je on ušao u drugu liniju, a iz nje na poziciju čepa otišao Branimir Petrović. Igralo se u ovim trenutcima veoma otvoreno sa retkim šansama za esej. Pobednik je gradio igru, ali se Zvezdaši nisu dali. U 64. i 66. minutu vrši Jovanović dve izmene, umesto Petrovića u Igri je Dušan Ćirković, a umesto juče odličnog  Đukića na poziciju stuba ulazi Nikola Rodić. Nove snage donose preko potrebnu svežinu. Nova energija donosi prevagu u skramu, te ovaj deo tima sve lakše probija odbranu domaćina. Konačno stiže izjednačenje esejem Predraga Vraneša u 73. minutu.Odmah potom sledi izmena, umesto vrlo dobrog povratnika na mesto centra Nenada Todorovića ulazi Milan Mitrović. Do kraja obe ekipe žele dadođu do trijumfa, što otvara dosta prostora za kontra napade. Jednu takvu priliku iskoristio je hitronogi Marko Knežević u 75. minutu položivši loptu među stative. Babić je siguran 13:27. U ovim trenutcima ostalo je da se odradi posao a to je gostima i uspevalo. U svoj toj odradi odlično si se snašli i u poslednjim minutama uspeli da postignu još jedan esej. On je delo Marka Ristića kojim se sa Ade odneo i bonus bod, koji može biti od odlučujućeg značaja u konačnom poretku na proleće. Babić je bio precizan i posle ovog eseja te tik pre konačnog sudijskog zvižduka postavio konačnih 13:27.   

ddddddddddddddddddddddddddddddd

Za Pobednik Mozzart su nastupili: 1. Vladimir Đukić, 2. Stefan Dragutinović, 3. Predrag Vraneš, 4.Dimitrije Terzić, 5. Branimir Petrović, 6. Vladimir Radulović, 7. Nikola Kostadinović, 8. Vlado Radeka, 9. Uroš Babić, 10. Ivan Pirković, 11. Milan Milićević, 12. Nenad Todorović, 13. Miladin Živanov, 14. Marko Knežević, 15. Marko Isailović, 16. Uroš Martinović, 17. Nikola Rodić, 18. Mirko Ranković, 19. Dušan Ćirković, 20. Marko Ristić, 21. Milan Mitrović, 22. Mladen Stošić, 23. Dimitrije Konjević 

Poene su postigli: Predrag Vraneš 5,  Nikola Kostadinović 5, Marko Ristić 5, Marko Knežević 5, Uroš Babić 7 (3,2,2)

Image 2

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.