Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

Pobednik Mozzart ubedljivo slavio protiv debitanata

Datum: 12.10.2014 | Kategorija : Vesti

slika arsenal

RK PobednikMozzart-RK Arsenal Porto Montenegro  55:3 (17:3)

Datum: 11 Oktobar 2014
Početak: 15:00 h
Mesto: Stadion FK Žarkovo, ul.Vodovodska 158, Beograd

Ovo je prva ovosezonska pobeda plavo-belih, nakon poraza od pre dve nedelje u Zenici. Danas je domaći  RK Pobednik Mozzart ugostio debitante u Regionalnoj ligi, ekipu RFC Arsenal Porto Montenegro i ubedljivo pobedio ovu inače veoma borbenu ekipu iz Crne Gore. Krajnji rezultat od 55:3 može nam poslužiti kao pokazatelj realnog stanja na terenu, dominirali su Beograđani u svim segmentima igre, naročito u autu i molu, koji  su bili nerešiva enigma za goste. Ekipi je dosta značilo što su se u ekipu vratili Živanov, Kapor i Bulatović. Nedostajao je Pirković, koga je Bord RRC-a kaznio na dve nedelje neigranja zbog ušestvovanja u tuči pre dve nedelje protiv Čelika.

arsenal

Sam početak utakmice bio je veoma konfuzan u kome su se gosti malo bolje snalazili. Igrači Pobednika su pokušavali da dođe do igre, ali su iz velike želje da se ostavri dobar rezultat pravili dosta grešaka i nikako nisu uspeli da dođu u izglednu poziciju za esej. Odličan presing Crnogoraca doneo im je dve kazne od kojih je onu drugu otvarač gostiju, Milan Aleksić uspešno transformisao u 22. minutu. Ipak je ovo bilo sve što su uspeli gosti da postignu na ovoj utakmici. Ta prednost gostiju trgnula je plavo-bele koji su posle toga konsolidovali redove i zaigrali mnogo odgovornije. Goste je načeo kapiten Vladimir Radulović u 24. minutu, kada je krunisao konstantne napade Pobednika. Čim su Beograđani preokrenuli počeli su da igraju mnogo uboitije, a takva igra rezultirala je novim esejem u 34. minutu kada je jedan dug napad u 5 metara materijalizovao Vladimir Đukić. Uspešan je bio i Babić Uroš te je rezultat bio 12:3 za Pobednik. Do kraja poluvremena postigli su domaći još jedan esej, a on je delo iskusnog Marka Kapora, koji je odlično iskoristio nepažnju gostiju i položio loptu uz levu aut liniju i postavio konačan rezultat prvog poluvremena 17:3.

Na poluvremenu je Jovanović u igru uveo nove snage, Ristić je zamenio Petrovića, a Todorović Milićevića.  Nedugo po početku drugog dela dešava se jedan incident u kome sudija Priskin iz Mađarske deli dva kartona, Đukiću iz Pobednika žuti, dok je Bojan Mizdalo iz Arsenala pocrvene i tako ostavio ekipu sa igrača manje do kraja utakmice. Ovaj događaj nije unao preteranu nervozu, te se i u nastavku vodila čvrsta borba ali u granicama fer pleja. Odmah posle ovog prekida Pobednik nastavlja svoj napad i lopta dolazi do Isailovića koji postiže esej. Babić je ponovo siguran iz transformacije. 5 minuta kasnije ista dvojica, u istim ulogama ponovo povećavaju prednost svog tima koja tada iznosi 31:3. U 54. minutu u igru za RK Pobednik Mozzart ulazi Dušan Ćirković, što je ujedno debitantski nastup ovog momka u plavo-blom dresu. Odmah potom čep Radeka Vlado probija odbranu gostiju i polaže loptu u centar ne bi li olakšao šut Babiću. Ovaj igrač uspešno pretvarai dovodi svoj tim u vođstvo od 38:3. U ovim momentima gosti su bili skroz razbijeni i nisu više uspevali da zaustave napade Pobednika. Eseje su redom postigli: Marko Ristić 63. min), Uroš Babić (70.), i Mladen Stošić (79.) od kojih je ono prvo Babić uspešno i pretvorio. Konačan rezultat od 55:3 zaista je ubedljiv, ali i pored toga treba čestitati gostima na hrabroj i borbenoj igri u debitantskom nastupu u najjačoj ligi u regiji.

Ipak su momci iz Beograda pokazali da su idalje veoma bitna ekipa u regiji te da se i u budućnosti teško odnositi bodovi. Čestitamo momcima na ovom izuzetnom rezultatu.

Za RK Pobednik Mozzart su nastupili: Vladimir Đukić, Stefan Dragutinović, Predrag Vraneš, Dimitrijr Terzić, Branimir Petrović, Vladimir Radulović, Nikola Kostadinović, Vlado Radeka, Uroš Babić, Marko Kapor, Milan Milićević, Miladin Živanov, Luka Bulatović, Marko Knežević, Marko Isailović, Nikola Rodić, Mirko Ranković, Dušan Ćirković, Marko Ristić, Mladen Stošić, Milan Mitrović, Lazar Arbutina, Dimitrije Konjović.

arsenal a

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.