Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

PREPUŠTEN VRH TABELE

Datum: 29.04.2014 | Kategorija : Vesti

1375968_405750832860458_58193078_nRagbisti RK Pobednik Mozzarta doziveli su ubedljiv poraz 33:0 (12:0) od gradskog rivala BRK Crvena Zvezda. Subotnji meč bio je prilika da plavo-beli dođu do titule, ali ipak se to nije desilo, već su, ovim porazom, naši momci prepustili lidersku poziciju crveno-belima. Iako stvari trenutno ne izgledaju sjajne, Pobednik i dalje ima šansu da osvoji svoju desetu titulu. Ostala su da se odigraju još dva kola (protiv Partizana i Crvene Zvezde) i ukoliko momci smognu snage i pobede obe utakmice titula će otići u vitrine plavo-belih. Ali da se malo pozabavimo tokom ove utakmice.

Utakmicu su vladajući šampioni započeli u nešto izmenjenom sastavu, što zbog povreda što iz nekih drugih razloga. Što se tiče th promena, u tim se vratio iskusni Vadimir Radulović a utakmicu je i počeo debitant Vlado Kušić. Startna postava delovala je kao da moze da se nadigrava sa protivnikom iako su nedostajali standardni Kapor, Zivanov i Petrović. Početni deo igre bio je veoma otvoren sa dosta grešaka sa obe strane. Crveno-beli su imali dosta ispuštenih lopti, dok su naši momci muku mučili sa skramom i autom. Ipak i pored tih nedostataka igalo se otvoreno i veoma zestoko. Blagu terensku inicijativu ipak na kraju koriste domaćini, koji u 24 minutu preko Nikole Arsića postizu svoj prvi esej, uspešan iz transformacije bio je Rannković. Na zalost nije ovo stiglo kao opomena u redove Pobednika, problemi u raku postali su preveliki. Crveno-beli su pojačali napade i u 30 minutu preko reprezentativnog krila, Ljubičića postizu esej i odlepljuju se na 12:0. Da stvar bude još gora povređuje se čep Nikola Kostadinović koji je morao je da napusti teren. Umesto njega u igru je ušao takođe roviti Dimitrije Terzić. Igra u skramu se malo stabilizovala i do kraja poluvremena ostaje na snazi prihvatljivih 12:0.

Na poluvremenu vrše gosti još jednu izmenu, umesto Vlade Kušića u igru ulazi Nemanja Simonović.Ovaj igrač doneo je stabilizaciju u autu, ali problem je i dalje pretstavljao rak. Krali su igrači Crvene Zvezde svaku loptu do koje se moglo doći, prekidali su akcije Pobednika posle dve, tri faze. Nikako plavo-beli nisu mogli da dođu do svoje prepoznatljive igre. Ubrzo zbog ponavljanja istog prekršaja (zadrzavanje lopte na zemlji) Vlado Radeka dobija isključenje na deset minuta, što je još jedan veliki udarac na već indisponiranu ekipu. Nedugo zatim Pobednik vrši novu izmenu gde Nikolića menja Vraneš.  Manjak igrača u igri se itekako osetio, te su crveno-beli preko Jankovića postigli svoj treći esej, a preko Nedeljkovića  i povisili rezultat na 26:0. U tim trenutcima trebalo je ostati koncentrisan i pokušati postići početne poene. Trener Jovanović na teren ubacuje svezije igrače, Manojla Lukića, Uroša Martinovića i Dejana Topovića, umesto Vladimira Radulovića, Vladimira Đukića i Milana Rastovca. Krenuli su gosti na sve ili ništa. Pokušali su brzom igrom da ublaze poraz, ali to se na zalost nije desilo. Kao što to obično biva brzopletost se nije isplatila već je sasvim suprotno olakšala protivniku put ka novom eseju. On je delo Vitora Ljubičića. Uspešan je iz pretvaranja bio i Nedeljković za konačnih 33:0. Vrlo obedljivo, ali nikako nezasluzeno.

Čestitamo BRK Crvena Zvezda na odličnoj partiji, a našim momcima zelimo više sreće u narednim mečevima.

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.