Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

СЈАЈАН РАГБИ ВИКЕНД ЗА РАД! ПОБЕДИЛИ СЕНИОРИ, ЈУНИОРИ И ПИОНИРИ!

Datum: 26.04.2021 | Kategorija : Vesti

Протекли викенд је протекао у прегршт рагби дешавањима. Свакако најзанимљивије је било у сениорској конкуренцији. На програму је било 5.коло Првенства Србије и одиграна су 2 меча, и то оба недељу. Први су на терен изашли Партизан и БРК Црвена Звезда. Црно бели су славили у вечитом дербију са 67:5 (31:0). У другој, нама интересантнијој утакмици, Рад је угостио екипу Војводине и забележио тријумф резлтатом 46:10 (24:5). Ово коло је слободан био панчевачки Динамо. Следеће, 6.коло је на програму за две недеље, а састају се Рад – Динамо 1954 и Партизан – Војводина, док је БРК Црвена Звезда слободна. На табели тренутно води Рад са 16 бодова, Партизан је други са 14 бодова. Трећепласирана је Војводина са 10 бодова, БРК Црвена Звезда има 6, док је Динамо 1954 и даље без бодова.

Јучерашњи дан је свакако био у знаку сениора. На Ади Циганлији су се одиграла оба дуела Првенства Србије. Партизан је лако изашао на крај са Црвено Белима. Потом су на терен изашли Грађевинари и популарни Овнови из Новог Сада. Гостујућа екипа, Војводина, је сјајно стартовала и прва дошла до есеја, али су се касније ствари вратиле на своје место, па су есејима преко Вранеша, Живанова, Ристића и Станковића, који је погодио и две транформације Грађевинари успешно окончали прво полувреме у своју корист, резултатом 24:10. Рад је и у наставку наставио са доминацијом и са пар ефектних потеза постигао још неколико есеја преко Стаковића, Пирковића и два пута Ћосовића. Поред тога Никола Станковић, један од играча утакмице, је погодио и једну конверзију. Тим са Бањице је био и пре меча апсолутни фаворит, још кад се узме и у обзир да је Војводина играла без неколико стандардних играча, победа није довођења у питање, само се чекао коначан резултат. На крају, Рад 46, Војводина 10.

Састав екипе РК Рад у дуелу са Војводином: Војин Карановић, Милан Трујкић, Предраг Вранеш, Реља Пећанац, Стеван Николић, Станислав Љубичић, Марко Ристић, Бранимир Петровић, Срђан Божић, Никола Станковић, Енес Исаки, Страхиња Стоијљковић, Миладин Живонов, Урош Јончић, Урош Бабић, Владимир Ђукић, Ален Ћосовић, Никола Костадиновић, Марко Капор, Иван Пирковић, Лазар Татомир, Немања Стошић.


Овог викенда су били активни и јунирои Рада. Они су у суботу одиграли 3.турнир Купа Србије за јуниоре у рагби 7 формату и остварили 3.тријумф ове сезоне. Млади Радовци су остварили све 4 победе на турниру од 5 екипа. Прво су савладали ГРК Вршац са 35:5, потом БРК Црвену Звезду са 31:5 и Крушевац 38:5. У последњем колу, уједно и дерби турнира Рад је успео да савлада највећег ривала Динамо 1954 са 14:7 и заслужено стигао до тријумфа. Заиста сјајна генерација, која ове године на 3 одиграна турнира има 11 победа из исто толико утакмица. Следећи јуниорски турнир је на програму 15-16 маја.

Екипа јунора Рада која је освојила 3.турнир Купа Србије У18 је: Немања Стошић, Лазар Татомир, Огњен Јајчанин, Урош Вуковић, Срђан Гајић, Данијел Стојановић, Урош Јевђенијевић, Андреј Стојиљковић, Небојша Стошић, Тодор Ракић, Борис Милојковић, Алекса Реџић, Михајло Самарџић, Душан Јовановић, Игор Шврака.


И играчи до 14 година су имали запажен учинак овог викенда. У Купу Србије у14 за пионире група А, БРК Црвена Звезда је угостила Рад, а млађани Грађевинари су више него убедљиво савладали свог ривала и славили са 85:5. Овог викенда је одигран и Куп Србије за У14 пионире група Б. Тим са Бањице, који наступа са именом Победник, је и на овом турниру био неприкосновен. У групној фази пионири Рада су савладали Лозницу са 15:5 и Жарково са 40:5, а потом у утакмици за 1.место су савалдали вршњаке из Крушевца са 25:0. Доминација пионира Рада се наставља, јер су ови млади момци заједно, рачунајући и групу А и групу Б одиграли 13 утакмица и остварили исто толико победа, освојивши притом 3 турнира у Б групи и још два трујмфа у А групи. Свакако велике заслуге за ове резултате приписују се Александру Недељковићу, који поред јуниора и пионира, са успехом води и тренира и кадете који су такође одлични, две победе из две утакмице.

Екипа која је овог викенда наступала у пионирској конкуренцији у групама А и Б су: Игор, Гајић, Страхиња Глишић, Огњен Сиљановски, Војин Симоновић, Михајло Микић, Андреј Матић, Филип Ћурић, Матеј Петровић, Павле Кајиш, Павле Пелва, Петар Арнаутовић, Филип Видаковић, Милан Весковић, Вук Симић, Александар Бабић, Богдан Миковић, Александар Ћирић, Душан Матић, Алекса Миланковић.

 

САМО РАД!!!

 

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.