Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

СИЛОВИТ СТАРТ ГРАЂЕВИНАРА НА ПОЧЕТКУ СЕЗОНЕ

Datum: 16.03.2021 | Kategorija : Vesti

Овог викенда је статовала нова сезона у сенироској конкуреницији у групи А. Ове године учествује 5 клубова у нашој најјачој лиги, а ово коло слободни су били Црвено Бели са Аде. У суботу, у Новом Саду, Војводина је дочекала екипу Партизана и доживела пораз. Црно бели су заслужено славили са 5:65. Друга, свакако нама занимљивија утакмица , одиграна је такође у суботу. Домаћи Динамо 1954 угостио је Рад. Екипа са Бањице је била неприкосновена и убедљиво је славила са 7:95. Следећег викенда на програму је 2.коло а састаће се Партизан – Динамо 1954 и БРК Црвена Звезда – Војводина, док је Рад слободан.

Од самог старта се знало да ће Рад у Старчеву надиграти свог противника, само се нагађало којим резултатом. Ипак су нешто искуснији играчи гостију показали свој квалитет у односу на младе и перспективне играче из Панчева. Први есеј је пао већ у 3.минуту, а постигао је центар Рада, млади Немања Стошић. У наставку, играчи Рада су се смењивали у постизању есеја. Миладин Живанов, Стеван Николић, Енес Исаки су два пута спуштали лопту иза противничке гол линије, док су Никола Станковић и Лазар Татомир постигли по један есеј у првом полувремену. Никола Станковић је погодио три транформације, а Урош Бабић једну, па је на полувремену било 0:53.

У другом полуврмену слична прича. Ни једног тренутка се није размишлјало да ли ће Рад испустити своју предност, што резултатски, што у сигурној игри и поседу. Гости са Бањице су направили и неколико измена и са пар “повратника”, наставили да постижу есеје. Одличну партију на овом мечу Стеван Николић крунисао је својим трећим есејем, постигавши га у првом минуту наставка. Поред њега у другом полувремену и “листу стрелаца” су се уписали Војин Карановић, Предраг Вранеш и сјајни Лазар Татомир, који је у другом делу игре постигао још три есеја. Станковић и Бабић су се смењивали у шутевима за 2 поена, па је Бабић забележио 4 успешна претварања, а Станковић 2. Пред крај утакмице утешни есеј за Панчевце постигао је Никола Адвигов, уз успешну транформацију за коначних, Динамо 1954 7, Рад 95.

Тренерски двојац Милан Растовац и Марко Капор, са помоћником Дејаном Ранђеловићем, су свакако задовољни игром, а пре свега су задовољни што се поред неколико ровитих играча нико није повредио, што њима, а и играчима даје мотив више да се спреме за следећи Радов дуел, који је на програму 3/4 априла, а противник је Партизан.

Састав екипе Рагби клуба Рад на утакмици са Динамом 1954: Војин Карановић, Милан Трујкић, Предраг Вранеш, Реља Пећанац, Стеван Николић, Станислав Љубичић, Марко Ристић, Урош Јончић, Срђан Божић, Никола Станковић, Енес Исаки, Немања Стошић, Миладин Живонов, Лазар Татомир, Урош Бабић, Ален Ћосовић, Никола Костадиновић, Бранимир Петровић, Иван Пирковић, Марко Капор, Страхиња Стоијљковић.

Снимак целе утакмице Динамо 1954 – Рад


Овог викенда су били активни и кадети Рада. Младе снаге Грађевинара, предвођене тренером Александром Недељковићем су одиграли сјајн меч и славили против великог ривала, екипа Динама 1984, резултатом 19:10. У другој утакмици 1.кола Купа Србије за кадете ГРК Вршац је био убедљив и савладо је вршњаке БРК Црвене Звезде са 41:22

Снимак дуела Купа Србије – Група А у кадетској конкуренцији Рад – Динамо 1954

 

 

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.