Ragbi klub Rad

Tabela

  A LIGA I P N I B
 1. RK PARTIZAN 6 6  0  0 29
 2. RK RAD 6  3  0  3 14
 3. BRK C. ZVEZDA 6  0  0  6 3

 

  B LIGA I  P  N  I  B
 1. GRK VRŠAC 2 0 1  10
 2. RK VOJVODINA 2 0 0  10
 3. RK DINAMO 1954 1 0 2  5
 4. RK LOZNICA 0 0 2  0

 


STADION

SLIKE

Error, no Ad ID set! Check your syntax!

BELGRADE WINNER 7`s ROMANIAN

Despre Câștigătorul Belgradului

Primul turneu al Câștigătorului Belgradului a avut loc în 16 și 17 iunie 2012. De la acea data, turneul a fost onorat cu participarea multor echipe din țară, dar și din străinătate.Încă de la debutul acestuia, turneul a fost catalogat ca fiind cea mai bună platformă de rugby 7 din Peninsula Balcanică și nu numai. Să ne reamintim faptul că Rugby 7, din anul 2017, este sport olimpic, fiind de interesul nostru cel mai mare ca acest sport sa-l prezentăm în Serbia în adevărata sa splendoare.fapt pe care îl realizăm deja, cu succes, de-a lungul ultimilor șase ani. š

Un număr mare de cluburi și fani ai rugby-ului, din toate țările participante, iau startul an de an la Câștigătorul Belgradului pentru a participa la competiție și pentru a savura deliciile rugby-ului. Până acum, pe lângă echipele țării gazdă – Serbia, au participat echipe din țările considerate forțe ale rugby-ului, precum: Scoția, România, Italia, pe lângă acestea nelipsite fiind și: Olanda, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Croația, Slovenia și Grecia. De asemenea, la turneu se pot înscrie și echipe reprezentative, având plăcerea de a fi gayde reprezentativelor Bosnie și Herțegovinei, Muntenegrului, Bulgariei, Croației, Ungariei și Serbiei. Calitatea de vârf a rugby-ului și organizarea turneului plasează turneul în vârful evenimentelor din Europa Centrală și de Est. Reușita turneului o atestă și cifra de cluburilor care participă an de an la competiție: peste 20 echipe la categoria seniori, fete și juniori (U18), singurul comentariu al oaspeților noștri la final fiind: “Ne vedem la anul !”


Anul acesta, în cadrul turneului, celebrăm centenarul rugby-ului în Serbia, ca atare turneul va fi cel mai bun organizat până acum. Invitatul special – școala George Hariott din Scoția, de altfel – locul unde a început totul, va vizita turneul în calitate de simbol al tradiției seculare. Asigurați-vă că nu veți rata acest eveniment deosebit pentru rugby-ul sârbesc !


CINE POATE PARTICIPA LA TURNEU ?

Turneu are caracter deschis, ceea ce înseamnă că puteți înscrie echipa dumneavoastră.Numărul echipelor pe țară/club nu este limitat.

UNDE ȘI CUM SĂ NE ÎNREGISTRĂM ?

Ca să vă înscrieți la turneu trebuie să completați formularul pe care îl puteți prelua aici și îl puteți transmite pe adresa de mail: rugbypobednik@gmail.com, după care veți fi contactați.

RESTUL INFORMAȚIILOR
Restul informațiilor necesare le veți găsi aici, iar răspunsurile la întrebările suplimentare le puteți primi prin mail-ul rugbypobednik@gmail.com în cel mai scurt timp posibil.

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.