Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

ТЕСАН ПОРАЗ РАДА У ДЕРБИЈУ КОЛА

Datum: 05.04.2021 | Kategorija : Vesti

Протекли викенд одигран је дерби 3.кола. На Ади Циганлији, Рад је дочекао Партизан и дожеивео тесан порез. Црно Бели су били бољи и славили са “невероватно малим” резулатом 0:3. У другој утакмици 3.кола Првенства Србије група А, Динамо 1954 је угостио БРК Црвену Звезду и изгубио са 7:29. Ово коло слбодона је била екипа Војводине. После овог одиграног кола, Партизан води са 9 бодова, Рад и БРК Црвена Звезда су изједначени и имају по 6 бодова. Вoјводина је четвра са 4 бода, док је панчевачки Динамо без бодова. У следећем колу, које је на програму 17/18 априла, Црвено Бели са Аде ће угостити Грађевинаре, док ће у Новом Саду, снаге одмерити Војводина и Динамо.

У недељу од 15 часова одиграна је заиста наизглед необична утакмица, јер ће остати уписана у историји дуела ових клуба, као утакмица са најмањем бројем поена, свега 3. Главни и једини судија на овој утакмици је био Алексаандар Лелик. Због спречености помоћних судија да присуствују утакмици из приватних разлога, заставице на аут линијама су преузели тренер-играч партизана, Недељко Савић и тренер млађих категорија Рада, Алескандар Недељковић. По изузетном тешком терену, пре свега због наквашеног терена и блата, није се могла видети лепа игра са много акција, па се од самога старта видело да ће нијансе одлучити победника овог дуела. Партизан је у почетку имао балгу иницијативу и већи посед лопте у својим рукама, али даље од линије 22 метра од есеја Рада нису стизали. Ипак прилику да дође до вођства имао је тим са Бањице. Урош Бабић је покушао да са готово пола терена шутне из казне за 3 поена, али је био кратак и остало је 0:0, играо се 18.минут. Само 3 минута касније нова казана за Рад. Овај пут шут је узео отварач Никола Станковић. Опет је резултат остао не промењен, јер је Станковић, тачно са линије 22 метра, успео да погоди стативу. После налета Грађевинара, Партизан је опет пар минута држао лопту у свом поседу. После неколико фаза, лопта стиже до аријера Црно Белих, Игора Дејановића, који дроп ударцем са неких 30 метара, по средини, погађа, за вођство партизана од 0:3 у 27 минуту. То је уједно био и коначан резлтат првог полувремена.

У другом полувремену, Рад је мало сигурније и одлучније кренуо, али су њихови налети били заустављени од стране, колико добре одбране Партизана, толико и заиста тешког терена за игру. Црно Бели су после тога пребацили тежиште игре на протвнилку половину и успели су да изнуде казну, али Ђорђе Прерадојевић је био непрецизан, па је у 15. минуту наставка остало 0:3. Рад је најбољу шансу за постизање есеја имао само неколико минута после тога. Енес Исаки је сјајним шутем пронашао Лазара Татомира, који је заустављен на непун метар од есеја. Играла се већ друга половина другог полувремена, и Рад је кренуо на све или ништа и поред неколико измена притскао Партизан. Црно Бели су издржали до самога краја и крају је остало, Рад 0, Партизан 3.

Састав екипе Рагби клуба Рад на утакмици са Партизаном: Војин Карановић, Милан Трујкић, Предраг Вранеш, Реља Пећанац, Стеван Николић, Станислав Љубичић, Марко Ристић, Ален Ћосовић, Срђан Божић, Никола Станковић, Енес Исаки, Немања Стошић, Миладин Живонов, Урош Јончић,  Урош Бабић, Немања Рикаловић, Никола Костадиновић, Иван Пирковић, Страхиња Стоијљковић, Лазар Татомир.

Снимак утакмице Рад – Партизан

 

 

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.