Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

ПАРТИЗАН БОЉИ ОД РАДА У ТРИЛЕР ЗАВРШНИЦИ (Видео)

Datum: 21.09.2020 | Kategorija : Vesti

У суботу на терену ФК Херој у Јајинцима у оквиру 5.кола Првенства Србије за сениоре група А, одигран је дуел између Рада и Партизана. Као што смо и предвидели, до последњег минута се водила велика борба у овој утакмици, у којој је Партизан на крају славио са 23:26 (5:10). Делиоц правде на овом мечу је био Немања Бабић, са помоћницима Марком Жеравицом и Александром Леликом. И поред тријумфа Партизана, Грађевинари су остали на првом месту на табели са 16 бодова, док су Црно Бели на другом месту са 14 бодова. Динамо 1954 има тренутно 5 бодова, док је Војводина сакупила 2 бода.

Од самог старта видно мотовисинаи играчи Рада су сјајно кренули, освојивши лопту после шута са центра и уз константан притисак задржавали су се у противникових 22 метра. Тај притисак је уродио плодом, па је у 8. минуту Енес Исаки сјсјно одреаговао на шут Живанова и посигао есеј за вођство Рада, Станковић је неуспешан из конверзије, па је резлтат гласио 5:0. После тог есејеа, Рад је наставио са притисцима нападајући у фазама, док је Партизан доста добро то бранио, и у уз пар контра напада покушавао да пребаци игру на супрону половину. У тој намери су донекле и успели, јер су успели да изнуде казну на неких 40 метара од противничког гола. Успешан за 3 поена је био Андрић и смањује резлтат на 5:3 у 20. минуту. Грађевинари су опет брзо дошли до поседа после шута са центра и поново имали посед у 22 метра партизановог терена, али уз добру одбрану Црно Белих, тиму са Бањице је фалила и завршница. Црно бели су пред крај првог полувремена први пут дошли пред радов есеј, и уз пар казни, због задњих ногу, Партизан долази до есеја преко Стефана Ђорђевића, и уз успешно претварање Андрића, Црно Бели стижу до предности од 5:10, што је уједно био и коначан резлтат првог полувремена.

Сличан почетак у другом полувремену, као на почетку утакмице. Рад је опет дошао до лопте испред противничког есеја, и после пар фаза лопта долази до Николе Станковића, који сјајно продире и постиже есеј. Станковић промашује шут за 2, па је остало 10:10. Пар минута касније нова шанса за вођство домаће екипе, али је ипак Станковић непрецизан из шута са неких 35 метара од гола противника. Партизан се после тога консолидаовао, и успео је да у изједначеној борби током целог другог полувремена на неки начин преузме већи посед. У једном од напада, Црно Бели су успели да изнуде казну, па су у 20.минуту наставка, преко Андрића из шута стигли до прености од 10:13. Неколико минута касније, казна, али са друге стране. Овога пута десетка Рада је био концентрисан и шутем за 3 поена, поравнава резлтат на 13:13 у 23.минуту другог полувремена. У 32.минуту Партизан стиже до нове предности, опет преко Александра Андрића, који је био успешан из шута из казне за 13:16. Рад стиже до новог изједначења пар минута касније. Никола Станковић је прецизан из казненог шута за 16:16. Рад је 5 минута после тога имао нову шансу да дође до предности, али Станковић није погодио шут из казне. Одмах после тога, Партизан долази у посед и после скрама на средини терена, лопта долази до Велибора Срећковића, који соло продором, уз лошу одбрану Грађевинара постиже есеј. Андрић је прецизан у конверзији за вођство од 16:23. Играла се сама завршница меча. Рад је морао да крене на све или ништа, што се исплатило већ у првом нападу после примљеног есеја. После неколико фаза и одиграних брзих казни, лопта долази до Уроша Бабића, који пролази одбрану Партизана и постиће есеј. У веома битном шуту за 2 поена, Станковић је успешан, за изједначење 23:23. Утакмица је већ била у заосталном времену, Партизан је успео да се докопа лопте и опет изнуди казну. Андрић је успешно извео шут из казне и подогио на велику радост партизана, јер је судија Бабић означио крај утакмице. На крају Рад 23, Партизан 26.

За дуел са Црно Белима тренери Милан Растовац и Марко Капор су извели следећи састав: Владимир Ђукић, Ален Ћосовић, Предраг Вранеш, Реља Пећанац, Стеван Николић, Станислав Љубичић, Милан Растовац, Мирко Ранковић, Срђан Божић, Никола Станковић, Енес Исаки, Немања Стошић, Миладин Живанов, Урош Јончић, Урош Бабић, Војин Карановић, Владимир Радуловић, Марко Ристић, Страхиња Стојиљковић, Ненад Тодоровић, Мирослав Јолић, Марко Капор. 

Снимак утакмице Рад – Партизан

 

У следећем колу одиграће се само једна утакмица. Војводина ће дочеакати Динамо 1954. Док следећу утакмицу тим са Бањице игра као гост у Новом Саду, управо против Војводине.

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.