Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

РАД ПРЕСКОЧИО И ДРУГУ ПРЕПРЕКУ

Datum: 20.03.2019 | Kategorija : Vesti

Као и што смо најавили, рагби клуб Рад је протекле недеље дочекао екипу из Новог Сада и на одличном терену у Јајинцима славио резултатом 41:19 (22:7). Сви који су присуствовали овом мечу сложиће се да смо видели једну тврду и иако резултат говори другачије, неизвесну утакмицу.

Судијска тројка у саставу Дејан Штиглић, Мирољуб Буквић и Немања Бабић имала је доста посла од првог минута јер је велика жеља била присутна код обе екипе. Тако већ у деветом минуту један од најискуснијих код гостију, Горан Поробић, добија жути картон. У наредном десетом, долази до прве промене резултата јер отварач Рада, млађани Станковић, користи шут из казне и доводи Рад у вођство 3-0. На следећу промену резултата се чекало до 27. минута, када Војин Карановић матерализује напад плавих са Бањице и постиже први есеј на утакмици за 8-0. Станковић је сигуран у претварању за 10-0. Три минута касније још један есеј се бележи на конто Рада. Крило Никола Сташић увећава вођство на 15-0. Већ у следећем нападу гостију, стуб и један од најискуснијих играча домаћина Вранеш, због високог обарања добија други жути картон на утакмици, а први за Рад. То не спречава талонера Терзића да добар напад скрама крунише још једним есејем за 20 према нула. Станковић овог пута користи претварање за 22-0. Када се мислило да ће ово бити и коначан резултат овог дела утакмице, екипа гостију је из још једног сјајног напада успела да постигне први есеј и то казнени, јер је деми Грађевинара,још једна млада нада, Срђан Божић, неопрезно стартовао у одбрани и зарадио жути картон. Прво полувреме је окончано резултатом 22:7.

 

У друго полувреме гости улазе одлучно у намери да искористе бројчану предност на терену што им полази за руком у 44. минуту када преко Маринковића постижу есеј и након конверзације Новосела смањују на 22-14. Јаке одбране на обе стране и пропуштене шансе су довеле до нервозе па у 61.минуту након опште гужве, стубови обе екипе, Ђукић и Радовић добијају по цревени картон. Није се дуго чекало на следећу промену резултата јер у 62.минуту центар Рада Бабић постиже есеј а Станковић претвара за 29-14. Дебитант на овом сусрету, Стојиљковић, постиже свој први есеј у сениорској конкуренцији након трчања преко пола терена за 34-14. Када је публика помислила да је то све од актера ове рагби представе, у надокнади времена “падају” још две есеја: најпре казнени за домаће, а затим и за госте преко Вучићевића за коначних Рад 41-Војводина 19.

Честитамо гостима на сјајној партији. Потврдили су да имају и те како шта да покажу и да ће сваки сусрет бити неизвестан и “тврд”. Свака част Вошо! Честитамо и службеним лицима на утакмици јер су и поред јаког набоја држали све конце у својим рукама. Наравно, честитке иду и нашим првотимцима на победи. Захваљујемо се играчима рагби клуба Лозница, Немањи Рикаловићу и Страхињи Павловићу, који су дали велики допринос у недељној победи. Са поносом истичемо први наступ двојице јуниора за сениорски тим, Милана Трујкића и Страхиње Стојиљковића. Својим понашањем на и око терена, односом према клубу и дресу, итекако су заслужили да буду истакнути као будућност наше сениорске екипе. Све честитке, момци!

За рагби клуб Рад на овој утакмици су наступили: Владимир Ђукић, Димитрије Терзић (5), Предраг Вранеш, Војин Карановић (5), Стеван Николић, Станислав Љубичић, Ален Ћосовић, Никола Костадиновић, Срђан Божић, Никола Станковић (9), Никола Сташић (5), Миладин Живанов, Урош Бабић (5), Богдан Стојановић, Марко Капор, Немања Рикаловић, Мирко Ранковић, Страхиња Павловић, Владимир Радуловић, Милан Митровић, Милан Трујкић и Страхиња Стојиљковић (5).

Идемо даље у нове победе

САМО РАД!

 

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.