Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

ОВО ЈЕ ПРАВА СРБИЈА!!! ПОБЕДА У СЛОВАЧКОЈ (Видео)

Datum: 11.11.2018 | Kategorija : Vesti

Репрезентација Србије је успешно окончала јесењи део Европског Првенства Конференције 2 Југ победивши домаћу селекцију резлтатом 37-10.

После разочаравајућег пораза од Бугара од пре месец дана, наша селекција није имала права на кикс, јер је на почетку сезоне постављен јасан циљ, пласман у виши ранг, у Конференцију 1 Југ. Наша селекција је успела да се опорави од тог несрећног пораза и видно мотивисана сјајном игром, поготово у другом полувремену, однела победу у Пјештанију.

Овом победом Орлови су се попели на друго место са 6 бодова, одмах иза Словеније, која је лидер са две победе и 9 бодова. Следећи противник наших момака је управо добри стари зналац репрезентација Словеније, а утакмица је на програму у мају следеће године, недељу дана после те утакмице Србија ће одиграити и последњи меч, гостовањем у Андори. Надамо се да ће наши момци у складу са традицијом одиграти још боље на пролеће где у последњих неколико година има много бољи учинак него у јесењем делу првенства. На селектору Милосављевићу је да састави екипу за пролећне дуеле, која по мишљењу играча и стручног штаба заслужује да игра виши ранг. 

Рагби Репрезентација Србије

Рагби Репрезентација Србије, Пјештани (Словачка) 2018

 

СЛОВАЧКА – СРБИЈА  –  10:37

Стрелци за нашу селекцију

Есеји: Александар Крстић 2, Вукашин Медић, Милан Маринковић, Александар Андрић

Транформације: Александар Андрић 2, Марко Капор

Казне: Александар Андрић 2

Ток Утакмице

Прво полувреме: Од самог старта утакмице и један и друга репрезнтација је деловала мотивисана и жељна победе. Словаци су много боље одиграли него ли прошлу утакмицу које су ове две селекције одиграле на пролеће ове године. У томе иде у прилог што су Словаци дошли први до вођства. Играо се 5. минут када су Словаци после не баш најбоље интервенције наше одбране стигли до есеја и уз успешну транформацију стiгли до 7-0. Наши момци нису пали после тога и кренулу су још жустрије. То је уродило плодом у 16. минуту. Наш мол је заустављен на ивици есеја, а најприсебнији је био наш талонер Медић, подигао је лопту из насталог рака и положио лопту у есеј простор противника за 7-5. Андрић је био успешан са транфорамцијом за нерешен исход 7-7. После овога и једна и друга екипа су играли у налетима, али есеја није било, али јесте казни. Наш деми је у 29. минуту погодио за 3 поена за предност наше селекицје од 10-7. Само два минута касније, Словаци преко свог отварача, казном за 3 поена изједналавају резултат. Два минута пред крај првог полувремена, Орлови су могли да шутирају на гол да поведу, ипак су се одлучили да иду на есеј, али у том нису успели и остало је на полувремену, Словачка 10, Србија 10.

Друго полувреме: Већ током првог полувремена, како је време одмицало, видело се да је наш скрам много јачи од портовничког у статичном положају. То је и довело до постизања првог есеја у другом полувремену. Играо се 50. минут, после напредовања нашег скрама, капитен Милан Маринковић, видевши да се приближавамо есеју, дигао је лопту и иземђу двојице играча Словачке постигао есеј за вођство Орлова од 15-10. Андрић је опет био успешан у транформацији за 17-10. Ово као да је дао ветар у леђа Србији, која је наставила да “меље” противника. Видела се одлучност наших момака у сваком нападу. Словаци су управо због тога били у проблему и пар наврата су правили и казне. Једну такву у 54. минуту је искористи Андрић и повећао предност на 20-10. Скрам који је у другом полувремену био заиста доминантан, после неколико акција подизања лопти из рака, успео је да дође до још једног есеја. Играо се 64. минут, Александар Крстић је био стрелац за предност Србије од 25-10. После сличне акције по десној страни терена у 72. минуту Крстић је опет био најсптретнији, подигао је лопту из рака близу противничког есеја и постигао свој други есеј за 30-10. Словаци су после тога кренули на све или ништа и последњим атомима снаге били надомак постизања есеја, али ипак је умор учино своје. Играо се 75. минут, кад су у својоим атацима Словаци направили казну, јер су задржавали лопту у раку. Александар Андрић се сјајно снашао и брзом казном истрчао скоро 70 метара и постигао нови есеј за Србију. Марко Капор је успешно шутнуо за два поена и пошто до краја није више било поена, на тај начин је и поставио коначан резлтат Словачка Србија 10-37.

 

Као скоро све дуеле које је Србија играла на међународној сцени и овог пута је била потпомогнута играчима нашег клуба. Играћи Рада који су наступали за Србију на овом мечу су: Владимир Ђукић, Предраг Вранеш, Мирко Ранковић, Никола Станковић, Лука Нешић, Срђан Божић, Марко Капор и Богдан Стојановић

Овом приликом желимо брз опоравак нашем играчу Мирку Ранковићу, који је на утакмици доживео повреду леђа.

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.