Ragbi klub Rad

Tabela

  A LIGA I P N I B
 1. RK PARTIZAN 6 6  0  0 29
 2. RK RAD 6  3  0  3 14
 3. BRK C. ZVEZDA 6  0  0  6 3

 

  B LIGA I  P  N  I  B
 1. GRK VRŠAC 2 0 1  10
 2. RK VOJVODINA 2 0 0  10
 3. RK DINAMO 1954 1 0 2  5
 4. RK LOZNICA 0 0 2  0

 


КУП ОСТАЈЕ НА БАЊИЦИ!

Datum: 06.11.2018 | Kategorija : Vesti

Екипа РК Рад је успела да одбрани титулу освајача Купа Србије за сениоре и тако с победом оконча овогидшња сениорска надметања.

У финалу на терену на Ади Циганлији саваладана је екипа БРК Црвена Звезда резултатом 38:12 (17:7). Бројна публика је могла да ужива у спортском надметању у одличној рагби представи два стара ривала али и велика рагби пријатеља.

Први део сусрета је протекао у неизвесној и уједначеној борби, што потврђује и резултат. Нажалост екипа у црвено-белој опреми је прерано остала без првотимаца и репрезантативаца Недељковића и Арсића, који су због повреде морали да напусте терен.

Друго полувреме је протекло у знаку екипе са Бањице која је организованом и дисциплинованом игром држала конце утакмице у својим рукама, а на крају је заслужено и славила. Пехар капитену Рада, Владимиру Ђукћу, уручио је председник РСС-а господин Игор Стојадиновић и уз пригодан говор поздравио финалисте.

Честитамо играчима БРК Црвена Звезда који су поред кадровских проблема и великог броја повређених играча приказали чврсту и одлучну игру и најавили неизвесну наредну сезону.

Наши момци су преданошћу и великим залагањем успели да надоместе и исправе недостатке са почетка сезоне, који нису обећавали успешан крај исте. Промена тренера и састава тима као и повреде стандардних играча су околности које су пореметиле планове. Систематским радом се све вратило на прави колосек и ствари су напослетку дошле на своје место.

Честитамо свим играчима и стручном штаб, а захваљујемо пријатељима клуба на подршци и поверењу. Након ове недеље која је посвећена репрезентативним обавезама, следи кратак предах пре припрема за пролећне изазове.

 

КУП ЈЕ НАШ! САМО РАД!

 

 

Komentari

Vaša korpa