Ragbi klub Rad

Tabela

  A LIGA I P N I B
 1. RK PARTIZAN 6 6  0  0 29
 2. RK RAD 6  3  0  3 14
 3. BRK C. ZVEZDA 6  0  0  6 3

 

  B LIGA I  P  N  I  B
 1. GRK VRŠAC 2 0 1  10
 2. RK VOJVODINA 2 0 0  10
 3. RK DINAMO 1954 1 0 2  5
 4. RK LOZNICA 0 0 2  0

 


ПОВРАТАК РАДА! РАД – ЧЕЛИК 39:31 (19:12)

Datum: 24.09.2018 | Kategorija : Vesti

У недељу са почетком од 15 часова одиграна је утакмица регионалног клупског првенства (РКП) између наших Грађевинара и екипе рагби клуба Челик из Зенице на стадиону ФК Херој у Јајинцима. Иако су плави држали предност готово од почетка утакмице па до последњег звиждука, гости из Зенице су се у пар наврата опасно приближили изједначењу и тиме унели нервозу у редове Радоваца. Далеко искуснија екипа Рада у односу на знатно подмлађену екипу Челика је успела да консолидује своје редове и да хладне главе приведе овај дуел крају.

Утакмица је протекла у најбољем реду захваљујући главном судији Ненаду Матејићу и помоћним судијама Зорану Мичићу и Стефану Ђорђевићу. Утакмицу је посетио и известан број заљубљеника у рагби на чему се овом приликом захваљујемо и позивамо све симпатизере Рада да нам се придруже у навијању на утакмици против првака Србије Партизана, такође под окриљем РКП-а која ће се одржати за две недеље.

Иако је победа однета важно је напоменути да је екипа Рада поново наступила у ослабљеном саставу у коме су се налазили следећи играчи: Ђукић, Терзић, Вранеш, Карановић, Стеван Николић, Љубичић, Нешић, Костадиновић, Митровић, Капор, Божић, Тодоровић, Бабић, Стојановић, Топовић, Срђан Николић, Ћосовић; у тоталу седамнаест играча. Посебно добром игром и контролом истакао се скрам Рада док појединачне заслуге одлазе млађаном Божић Срђану за приказану изузетну пожртвованост и љубав према Раду и рагбију али и доказ да се тренинг, упорност и залагање увек исплате.

Овим путем се захваљујемо и гостима из Зенице на доласку и неизвестној утакмици из које излазимо као победници и оптимисти у даљем току такмичења, али и са поуком да нико никада неће борити наше битке осим нас самих – САМИ ПРОТИВ СВИХ!

 

ИГРАЈ РАГБИ! САМО РАД!

 

За даље вести и обавештења о рагби сцени у Србији останите уз сајт рагби клуба Рад као и Инстаграм и Фејсбук странице клуба.

 

 

Komentari

Vaša korpa