Ragbi klub Rad

Tabela

  A LIGA I P N I B
 1. RK PARTIZAN 6 6  0  0 29
 2. RK RAD 6  3  0  3 14
 3. BRK C. ZVEZDA 6  0  0  6 3

 

  B LIGA I  P  N  I  B
 1. GRK VRŠAC 2 0 1  10
 2. RK VOJVODINA 2 0 0  10
 3. RK DINAMO 1954 1 0 2  5
 4. RK LOZNICA 0 0 2  0

 


РАД ДОЧЕКУЈЕ ЧЕЛИК (Видео)

Datum: 21.09.2018 | Kategorija : Vesti

У оквиру 1.кола новог регионалног такмичења, екипа Рада дочекује госте из Зенице, екипу Челика. Утакмица је на програму у недељу 23.09. са почетком у 15 часова, а место збивања је терен ФК Херој у Јајинцима. 

Рад се после годину дана одсуства враћа на међународну сцену. Ове године године је покренуто ново такмичење под називом регионално клупско првенство, где поред наше екипе и екипе Челика, учествује и нови државни првак Србије, рагби клуб Партизан. Екипа Вукова из Црне Горе је такође требала да учествује, али је одустала од такмичења.

Последњи сусрет Рад и Челик су одиграли у региналној лиги у сезони 2016/2017. Зеничани су били бољи и славили 25-3, па је ово сасвим сигурно мотив више, да се поред повратка у међународно такмичење, грађевинари реванширају за пораз од пре две године на Камберовића пољу.

Детаљ са последње утакмице

                                                                                    Детаљ са последње утакмице

Екипа је вредно радила и тренирала и поред кадровских проблема, тренер Буквић очекује од играча да ће дати све од себе и остварити прву победу ове сезоне

Поред ове утакмице, наредног викенда Челик ће угостити Партизан, док у последњем колу Рад гостује Партизану. То је јединствена прилика за Радовце да се реванширају за неуспех у домаћем првенству.

Ипак, најважинја уткмица је у недељу, па овом приликом, уз овај мотивациони видео, позивамо све љубитеље рагбија да дођу у недељу у Јајинце и подрже наше плаве момке.

 

Спортски поздрав! Само Рад!

 

Komentari

Vaša korpa