Ragbi klub Rad

Tabela

  A LIGA I P N I B
 1. RK PARTIZAN 6 6  0  0 29
 2. RK RAD 6  3  0  3 14
 3. BRK C. ZVEZDA 6  0  0  6 3

 

  B LIGA I  P  N  I  B
 1. GRK VRŠAC 2 0 1  10
 2. RK VOJVODINA 2 0 0  10
 3. RK DINAMO 1954 1 0 2  5
 4. RK LOZNICA 0 0 2  0

 


STADION

SLIKE

Error, no Ad ID set! Check your syntax!

РАД СЛАВИО НА АДИ

Datum: 16.05.2018 | Kategorija : Vesti

Недељни сусрет старих ривала на терену али и великих рагби другара завршен је убедљивом победом екипе са Бањице резултатом 65-28 (34-14).

 

Наглашавамо да је екипа БРК Црвена Звезда наступила у знатно ослабљеном саставу, те је изостала очекивана резултатска неизвесност. И поред тога, сусрет је обиловао атрактивним потезима, снажним продорима и осмишљеним акцијама. Постигнутих чак 15 есеја уз девет успешних трансформација били су довољно атрактивни да задовоље гледаоце на трибинама рагби терена поред језера.

 

Честитамо нашим момцима на победи, екипи БРК-а на великој борбености и пожртвовању као  и судијској тројци Матејић, Буквић, Лелик на сигурном вођењу утакмице. Посебно истичемо младе играче нашег тима који су искористили шансу и показали да стасавају у праве узданице наше екипе. Поздрављамо и повратак искусног талонера Николе Родића, популарног Белог, који је донео преко потребну сигурност у статичним деловима игре.

 
 

За наш Рад наступили су: Ђукић, Родић, Вранеш, Николић, Терзић, Љубичић, Сташић, Ранковић, Аврамовић, Капор, Бабић, Хаџић, Живанов, Стојановић, Јерковић, Карановић, Павловић, Радуловић, Божић, Тододровић, Растовац, Пузовић.

 

До следећег, можда и пресудног сусрета у борби за титулу првака Србије са Партизаном- САМО РАД!

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.