Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И УП Б
 1. РАД 1 1  0  0 25:0 5
 2. БРК ЦЗ 1 1 0 0 26:12 5
 3. ВОЈВОДИНА 0 0  0 0 0:0 0
 4. ДИНАМО 1  0  0  1 12:26 0
 5. ПАРТИЗАН 1 0  0 1 0:25 0

 

 1.Коло – 07-08.Март

  Партизан – РАД (0 : 25)

  Динамо – Брк ЦЗ (12 : 26)

 

 2.Коло – 14-15.Март

  Брк ЦЗ – РАД (- : -)

  Динамо – Војводина (- : -)

 

 3.Коло – 21-22.Март

  Војводина – Брк ЦЗ (- : -)

  Партизан – Динамо (- : -)

 

 4.Коло – 04-05.Април

  Динамо – РАД (- : -)

  Војводина – Партизан (- : -)

 

 5.Коло – 18-19.Април

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

  РАД  – Војводина (- : -)

 

 6.Коло – 25-26-Април

  Брк ЦЗ – Динамо (- : -)

  РАД – Партизан (- : -)

 

 7.Коло – 16-17.Мај

  РАД – Брк ЦЗ (- : -)

  Војводина – Динамо (- : -)

 

 8.Коло – 23-24.Мај

  Брк ЦЗ – Војводина (- : -)

  Динамо – Партизан (- : -)

 

 9.коло – 30-21.Мај

  РАД – Динамо (- : -)

  Партизан – Војводина (- : -)

 

 10.коло – Јесен 2020

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

  Војводина – РАД (- : -)

 

 11.коло – Јесен 2020

  Динамо – Брк ЦЗ (- : -)

  Партизан – РАД (- : -)

 

 12.коло – Јесен 2020

  Брк ЦЗ – РАД (- : -)

  Динамо – Војводина

 

 13.коло – Јесен 2020

  Војводина – Брк ЦЗ (- : -)

  Партизан – Динамо (- : -)

 

 14.коло – Јесен 2020

  Динамо – РАД (- : -)

  Војводина – Партизан (- : -)

 

 15.коло – Јесен 2020

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

  РАД – Војводина (- : -)


STADION

ПОРАЗ КОЈИ УЛИВА НАДУ

Datum: 17.10.2016 | Kategorija : Vesti

rad

Како смо и најавили, недељно рагби поподне обележила је сјајна представа у извођењу новог-старог шампиона екипе БРК Црвена Звезда и РК Рад. Био је то последњи окршај у овом издању првенства Србије за сениоре у А групи.

Од самог почетка наши првотимци су дали до знања екипи са Аде Циганлије да неће лако доћи до тријумфа. Готово препорођена екипа у односу на издање од претходног викенда и сусрета са тимом Партизана, дала је свој максимум у свим елементима игре. И чврста одбрана, сигурност у нападу и у  “чишћењу” ракова, као и  драстично смањен број казни, били су оно што је красило игру “Грађевинара”. Истичемо игру нашег скрама, који је на овом мечу био више него доминантан. Слободно можемо рећи да смо у том сегменту апсолутно надиграли црвено-беле. Оно што нам је недостајало у претходним утакмицама, пратило нас је и на овој-мањак концентрације у завршници, па су изостали ишчекивани поени из дуго грађених акција. Тим са пуно искусних појединаца каква је екипа Звезде, зналачки је искористила наше грешке и казнила их најпре из казненог ударца преко Витора Љубичића у шеснаестом , а затим и есејем из контре Николе Арсића у деветнаестом, за коначних 8-0 у првом делу игре.

Напоменимо да је судија Матејић на овом мечу показао чак шест картона, од чега и један црвени, што сведочи о жару и жестини у обе екипе. И у другом делу виђена је жестока борба, наш скрам је и даље “млео” противничке редове, али играчи Звезде су ти који постижу поене: 56. минут и дроп-гол Јелића, па 66. и нови есеј Арсића за 18-0. Мукотрпни рад нашег одличног мелеа се исплатио најзад у 77. минуту, када тренер и у сваком смислу вођа Радовог скрама  Марко Ристић постиже есеј из једног од наших јачих оружја- пик-енд-гоу акције. Резултат је смањен на 18-5. И опет исти сценарио за крај: упорни напади наших момака, несмотреност при пасу и Андрија Јанковић контрира за коначних 23-5.

“Шта рећи после овакве утакмице-поправили смо се у свим елементима игре, били доминантни у већем делу сусрета, нисмо успели да материјализујемо теренску предност и иницијативу. Мислим да је ово први корак у добром смеру и да резултат не осликава у потпуности стање на терену. Ова млада екипа има још пуно простора за напредак и сматрам да наше време тек долази. Честитам играчима Звезде на освајању титуле, мојим играчима на великој борби и залагању и поручујем- видимо се у Купу!”

Тако је тренер Рада Милан Орловић кратко прокоментарисао утакмицу по самом њеном свршетку. Да кажемо и да је пехар намењен шампиону Србије капитену домаћих  Александру Ђорђевићу уручио председник Савеза Стеван Илијашевић, уз пригодан говор. Придружујемо се честиткама и са оптимизмом чекамо Куп и нова узбуђења. САМО РАД!

РК Рад: Владимир Ђукић, Никола Родић, Предраг Вранеш, Дејан Флори, Милан Радовић, Урош Славић, Мирко Ранковић, Марко Ристић, Давид Ћирић, Стефан Јерковић, Лука Славић, Урош Бабић, Владимир Радуловић, Радован Вукотић, Јован Хаџић, Срђан Николић, Станислав Љубичић, Урош Рајовић, Милан Митровић, Лука Николић, Аљоша Аврамовић, Марко Капор, Милан Орловић.

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.

Današnji mečevi