Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

ЗАНИМЉИВО ПРВО КОЛО

Datum: 07.03.2016 | Kategorija : Vesti

ppppp

Као што смо и најавили, протеклог викенда одигране су две првенствене утакмице сениорске А групе. Било је занимљиво и на Ади и на терену у Жаркову, па кренимо по реду.

Рагби клуб Партизан, као домаћин на терену на Ади Циганлији, није успео да понови успех из прошлогодишњег финала Купа Србије. Екипа БРК Црвена Звезда је била успешнија и победила резултатом 3-16. Првог дана викенда приказана је занимљивља и чврста игра, о чему сведочи само један постигнут есеј. Скрам партизана није успео да материјализује доминацију у статичном делу игре. То је искористила екипа “гостију” и надасве чврством одбраном натерала противника да направи доста казни, што је искусни шутер Борис мартић умео да казни. Честитамо играчима оба тима на лепој и фер рагби представи.

Партизан: Станић (Јоксимовић 47 ‘), Медић (Спасеновић 61’), А.Љубичић, Анчић (Димић 47 ‘), Прерадојевић (Сретеновић 61’), Ненадовић, Младеновић, Крстић, Радић, М.Љубичић, Ђукић (Срећковић 51 ‘), Радека (Глишић 51’), В.Дејановић, Петровић, И.Дејановић, Максимовић, Николић.

Казна: Прерадојевић

БРК Црвена звезда: Белић, Миовчић, Сретеновић, Радић (Мађановић 47 ‘), Јоксимовић (Идризовић 70’), Кеглич, Арсић (Јаћимовић 56 ‘), Мартић, Недељковић, Јанковић (Ивановић 16’), Војводић, Ђорђевић, Васић, Кајан, Бандука, Бућан.
Есеи: Арсић

Конверзија: Мартић

Казна: Мартић (3)

На терену ФК Жарково екипа Рада је у недељу дочекала Војводину. Нажалост, временске прилике су се потрудиле да што више отежају екипама и организаторима сусрета. Киша која је непрекидно падала несмањеним интензитетом, умногоме је покварила овај рагби догађај. Од самог старта, наши су момци кренули одучно да освајају метар по метар противничке половине. Завршница је била та која је фалила, што због изузетно тешких услова за игру, што као последица неуиграности. Есеј Пирковића у 23. минуту првог полувремена био је и једини згодитак екипе Рада. Друго полувреме се одвијало слично као и прво, с тим да су гости искористили грешку домаће одбране и материјализовали казнени ударац. Тадашњи резултат 5-3 се показао и као коначан, иако су обе екипе имале шансе: домаћини да осигурају победу, а гости да направе првокласно изненађење и реализују казну у завршним тренуцима меча. На нашу срећу, то се није догодили.

Морамо да нагласимо да је нашој екипи ово прва утакмица и да простора за исправљање грешака и унапређивање игре има и те како. Радује чињеница да је број играча био и изнад прописаних 23, те је стручни штаб био на слатким мукама. Честитамо нашим момцима на победи, као и стручном штабу на првенцу, а посебне честитке и похвале иду гостима, који су појачани играчима из црногорског рагби првенства остварили велики напредак у готово свим сегментима игре.

РК Рад Моззарт: 1 Владимир Ђукић, 2 Даниел Септеу, 3 Никола Родић, 4 Дејан Флори, 5 Борис Манчић, 6 Владимир Радуловић, 7 Мирко Ранковић, 8 Марко Ристић, 9 Младен Стошић, 10 Димитрије Коњевић, 12 Ненад Тодоровић, 13 Иван Пирковић, 14 Марко Исаиловић, 15 Урош Бабић, 16 Стефан Драгутиновић, 17 Урош Мартиновић, 18 Предраг Вранеш, 19 Стеван Николић, 20 Милан Радовић, 21 Станислав Љубичић, 22, Милан Митровић, 23 Ђорђе Станковић

Есеи: Иван Пирковић

РК Војводина: Брорић, Цвејић, Пакловић, Унковић, Јањнић, Новосел, Поробић, Гарчевић, Ристивојевић, Поповић, Ђерић, Маринковић, Лакић, Јанковић, Вујовић, Марић, Андрић, Лучић, Зечевић, Ковачевић, Тешић, Јовановић, Сич

Наредне две недеље су посвећене тренинзима регионалне екипе Спортекс рагби, где рагбисти из Београда играју одлучујуће сусрете у РРЦ такмичењу. Позивамо све играче да узму учешће на тренинзима који ће се одржати и на нашем терену, на стадиону Краљ Петар I.

На крају Вам желимо успешну радну недељу и још узбудљивији наредни рагби викенд. САМО РАД!

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.