Ragbi klub Rad

Tabela

 

 

  Tим У П Н И +/- Б
1 РАД 0 0 0 0 0:0 0
2 ПАРТИЗАН 0 0 0 0 0:0 0
3 ВОЈВОДИНА 0 0 0 0 0:0 0
4 ДИНАМО 0 0 0 0 0:0 6
5 ТОРПЕДО 0 0 0 0 0:0 0

 

 1.Коло – 12-13.март

  Торпедо – БРК ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 2.Коло – 19-20.март

 БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

 Партизан – Торпедо (- : -)

 

 3.Коло – 26-27.март

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  

 4.Коло – 02-03.април

  Партизан – РАД (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 5.Коло – 23-24.април

  РАД – Торпедо (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 

 6.Коло – 14-15.мај

  БРК ЦЗ – Торпедо (- : -)

  РАД – Динамо (- : -)

 

 7.Коло – 21-22.мај

  Динамо – БРК ЦЗ (- : -)

  Торпедо – Партизан (- : -)

 

 8.Коло – 28-29.мај

  Партизан – Динамо (- : -)

  БРК ЦЗ – РАД (- : -)

 

 9.коло – јесен 2022

  РАД – Партизан (- : -)

  Динамо – Торпедо  (- : -)

 

 10.коло – јесен 2022

  Торпедо – РАД (- : -)

  Партизан – Брк ЦЗ (- : -)

 

 11.коло – јесен 2022

  Торпедо – Брк ЦЗ (- : -)

  Динамо – РАД (- : -)

 

 12.коло – јесен 2022

  БРК ЦЗ – Динамо (- : -)

  Партизан – Торпедо (- : -)

 

 13.коло – јесен 2022

  Динамо – Партизан (- : -)

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

 

 14.коло – јесен 2022

  Партизан – РАД  (- : -)

  Торпедо – Динамо (- : -)

 

 15.коло – јесен 2022

  РАД – БРК ЦЗ (- : -)

  Брк ЦЗ – Партизан (- : -)

 


STADION

Sigurna pobeda protiv crno-belih

Datum: 10.03.2014 | Kategorija : Vesti

unnamed (2)U nedelju na stadionu FK Zarkovo odigran je meč između prvoplasirane ekipe prvenstva RK Pobednik Mozzart i trećeplasirane RK Partizan. U ovoj utakmici formalni domaćin bili su crno-beli, s obzirom da su im domaćini ustupili teren za odigravanje utakmice. Kao što smo najavili meč je bio veoma otvoren i sa dosta poena, konačan rezultat od 37:15 za lidera prvenstva oslikava odnos snaga na terenu. I pored poraza trener crno-belih Nedeljko Savić moze da bude zadovojan s obzirom da je njegov mladi tim pruzio dostojan otpor favoritu.

Sam početak bio je u znaku plavo-belih. Od prvog sudijskog zvizdika, inače odličnog, Aleksandra Poprečice, videlo se da je domaćin zeljan da stavri što pre postavi na svoje mesto. Nije se dugo čekalo do prve promene rezultata, ona je došla već u šestom minutu, kada je Orlović iz jedne odlične akcije uspeo da probije liniju odbrane protivnika i postigne prvi esej za svoj tim. Isti igrač je bio uspešan iz konverzacije i doneo svom timu vođstvo od 0:7. Posle toga  usledio je period stagnacije u igri “gostiju” u kome crno-beli imaju dobrih napada u 22 metra Pobednika. Ali odlična odbrana u ovim trenutcima osujetila je te napade. Do prve sledeće promene čekalo se do sedamnaestog minuta, kada isti igrač i kod prvog, postite esej i donosi svom timu prednost od 0:12. Šut mu je ovog puta završio tik pored desne stative. U ovim trenutcima na terenu gledamo veoma dobar tim Pobednika, poštujući plan igre oni dolaze do izglednih šansi za esej koje na kraju dva puta i koristi krilo plavo-belih Milan Milićević. On je esejima u 31. i 37 minutu, od kojih je Orlović jedno pretvorio, doneo svom timu prednost od 0 na prema 24. Ali da ovo nije kraj uzbuđenjima pobrinuli su se Pirkovć i Orlović. Kako je sudija svirao kazneni udarac, strateg “gostiju” Marko Jovanović odlučio se za šut na stative. Svi su ošekivali kraj poluvremena bilo da pretvaranje bude uspešno ili ne. Orlović je nezgodno stao i šutnuo loptu u stilu fudbalera i poslao loptu prema esej zastavici, a buduđi da je njegov saigrač Ivan Pirković sve pratio i prvi reagovao, istrčao je i poklopio loptu u esej prostoru. Ovo je bilo za konačnih 0:29, s obzirom da Orlović nije pretvorio.

unnamed (3)Kako se ispostavilo ovo je bio igre koji je Pobedniku doneo pobedu, s obzirom da je odmor doneo mnogo više ekipi Partizana. Na poluvremenu u igru su umesto odličnih Rankovića i Milićevića ušli Rodić i Isailović. Od samog početka crno-beli dodaju gas i on se ispaćuje u desetom minutu kada mladi reprezentativac Dimitrije Avramović koristi grešku protivnika i postuze esej za svoj tim. Posle toga teren zbog povrede napušta Orlović, a na njegovo mesto arijera ulazi Uroš Babića. Posle ove izmene redom ulaze i Đukić, Martinović i Mitrović, umesto Nikolića,Vraneša i Rastovca. Igrači koji su se u tim trenutcima načli na terenu kao da nisu uspeli da konsoliduju svoje redove. Igralo se dosta konfuzno čemu su u značajnoj meri doprineli i igrači Partizana. Igračli su izvanrednu odbranu i vršili konstantan pritisak na protivnika. Jedinu šansu za esej iskoristio je mladi Dimitrije Terzić izvukavši loptu iz jednog odličnog mola. Ov je njgov prvi esej za prvi tim Pobednika pa mu s toga i čestitamo. Do kraja utakmice pad u igri crno beli su su iskoristili još dva puta u 61. minutu Dejanović Igor i u 74. Dimitrije Mišković. Pobednik je u ovom delu uspeo da pretvori jedan kazneni udarac i to Kapor Marko u 66. minutu.

Iako je drugo poluvreme izgubila sa 15:8, ekipa je uspela da odnese još pet bodova jer je osvojila i bonus bod za četiri postignuta eseja. Čestitamo na pobedi i zelimo puno uspeha naredne subote u Zagrebu.

 

Za Pobednik Mozzart su nastupili: Srđan Nikolić, Stefan Dragutinović, Predrag Vraneš, Dimitrije Terzić, Mirko Ranković, Marko Ristić, Nikola Kostadinović, Vlado Radeka, Milan Rastovac, Marko Kapor, Milan Milićević, Miladin Zivanov, Ivan Pirković, Đorđe Stanković, Milan Orlović, Vladimir Đukić, Uroš Martinović, Nemanja Simonović, Nikola Rodić, Manojlo Lukić, Milan Mitrović, Uroš Babić

Poene su postigli: Milan Orlović (5,2,5,2), Milan Milićević (5,5), Ivan Pirković (5), Dimitrije Terzić (5), Marko Kapor (3)

osnova

Komentari

Vaša korpa

PRIJATELJI KLUBA

Restoran "RAD" Crnotravska bb, Stadion FK Rad
Prodavnica bele tehnike i elektro materijala, nalazi na adresi Bratstva i Jedinstva 28c, Beograd 11211 Borča.