Ragbi klub Rad

Tabela

  A LIGA I P N I B
 1. RK PARTIZAN 6 6  0  0 29
 2. RK RAD 6  3  0  3 14
 3. BRK C. ZVEZDA 6  0  0  6 3

 

  B LIGA I  P  N  I  B
 1. GRK VRŠAC 2 0 1  10
 2. RK VOJVODINA 2 0 0  10
 3. RK DINAMO 1954 1 0 2  5
 4. RK LOZNICA 0 0 2  0

 


Veterani za istoriju

Datum: 16.06.2013 | Kategorija : Vesti

Na drugom međunarodnom turniru MOZZART Beogradski Pobednik 2013 veterani RK Pobednik Mozzart su odigrali prvu utakmicu u istoriji kluba i ostvarili pobedu što nije bitno sa takmičarskog aspekta, ali je bitno sa motivacione strane da nastave da igraju narednih decenija.
Na turniru je odigrana utakmica koja je trajala 3 trećine po 15 minuta i zvaničan protivnik su bili „starci“ Dinama Pančeva koji su uprkos tome što su bili mnogo starija ekipa pokazali zašto su u svoje vreme bili jedan od najuspešnijih klubova Jugoslavije. Obe ekipe pojačali su veterani RK Partizan i najavili učešće na sledećim sličnim manifestacijama. Utakmica je obilovala dobrim potezima sa obe strane, a mora se istaći izvanredan šut Gorana Dimitrijevića iz Pančeva, to da je prvi esej za RK Pobednik postigao Goran Vuković i da je veliki prijatelj kluba, Deljak Dejan, odigrao prvu utakmicu u životu što je pokazatelj da nikad nije kasno za ragbi.


Utakmica je protekla u dobroj atmosferi i dogovoreni su novi susreti, a pri dodeli pehara je generalni sekretar Evropske veteranske ragbi asocijacije, Marko Protega, predvideo da saradnjom veterana svih klubova možemo da imamo lepu budućnost u međunarodnim takmičenjima veterana.

Komentari

Vaša korpa